Italian dining in Sydney
“FRATELLI PARADISO”
〝フラテリパラディソ〟は2001年シドニーのポッツポイントでEnrico Paradiso と Giovanni Paradiso の兄弟とMarco Ambrosinoの3人がオープンしたイタリアンダイニングです。長年にわたって地元のファンをはじめとする常連客が集まりシドニーの飲食事情や流行を熟知してる人々から「ここに行けば間違いない」と言われており、朝から夜まで人が溢れる賑やかな雰囲気の中、お客様とスタッフが一体化するような魅力的なサービスが人気を呼んでいます。
黒をベースとしたムードのある店内にはGiovanniによる手書きのメニューと定期的に変わるウォールアートが描かれ、大理石のバーカウンターでは朝にはパンを焼き、昼には手打ちパスタが作られています。〝フラテリパラディソ〟のベースとなるのは素材を重視したイタリア料理と数多くのナチュラルワイン。シドニーでナチュラルワインを広めた店として知られており、2010年にはナチュラルワインを中心に揃えたバー「10 William Street」をオープン。2016年にはオーストラリアで有名なアワード「AUSTRALIA‘S TOP 100 RESTAURANTS 」25位を受賞し、オーストラリアのミシュランとも言われる「Good Food Guide」でも高く評価されています。
In 2001, Enrico & Giovanni Paradiso and Marco Ambrosino opened the doors to 'Fratelli Paradiso' in Potts Point, Sydney. It has since become the staple of the Sydney food scene. Fratelli Paradiso has for years now been recognized as somewhat of a Sydney institution. The Consistently good Italian food and inimitable hospitality keep the locals coming back for more. It is often packed with foodies, chefs and hospitality industry crews who know the real Sydney circuit well, like the back of their hands. This is the kind of place where you know you can't go wrong. It is classy and unpretentious and super cool. You will find a handwritten menu on the black chalk board and artists and creative crowds come to check out the restaurant’s magnificent wall art. House made breads and pasta are made fresh daily. The quality produce and seasonally driven food is considerate to all that is Italian. An exciting and innovative variety of natural wines are available all-day. Fratelli Paradiso is a forerunner in spreading the ‘free’ wine (organic and sulfur free) culture in Sydney and the trio also owns a natural wine bar, 10 William St. in Paddington, Sydney.
AWARD
2016年
AUSTRALIA'S TOP 100 RESTAURANTS 2016 25
2017年
Good Food Guide 2016 One hat