ABOUT

01

CONCEPT

Italian dining in Sydney

“FRATELLI PARADISO”

In 2001, Enrico & Giovanni Paradiso and Marco Ambrosino opened the doors to 'Fratelli Paradiso' in Potts Point, Sydney. It has since become the staple of the Sydney food scene. Fratelli Paradiso has for years now been recognized as somewhat of a Sydney institution. The Consistently good Italian food and inimitable hospitality keep the locals coming back for more. It is often packed with foodies, chefs and hospitality industry crews who know the real Sydney circuit well, like the back of their hands. This is the kind of place where you know you can't go wrong. It is classy and unpretentious and super cool. You will find a handwritten menu on the black chalk board and artists and creative crowds come to check out the restaurant’s magnificent wall art. House made breads and pasta are made fresh daily. The quality produce and seasonally driven food is considerate to all that is Italian. An exciting and innovative variety of natural wines are available all-day. Fratelli Paradiso is a forerunner in spreading the ‘free’ wine (organic and sulfur free) culture in Sydney and the trio also owns a natural wine bar, 10 William St. in Paddington, Sydney.

AWARD
2016年
AUSTRALIA'S TOP 100 RESTAURANTS 2016 25
2017年
Good Food Guide 2016 One hat

02

OWNERS COMMENT

Enrico Paradiso / Marco Ambrosino / Giovanni Paradiso

The opportunity to bring Fratelli Paradiso to Omotesando Japan is exteremely exciting and a huge honour for us.We have always loved the food culture of Japan and have made some great friends in the natural wine scene here.We are waiters by nature, committed to service, we have a deep love of food and the wine we love to drink.Fratelli Paradiso is a vibe, a bistro and bar a vin, with one foot steeped in tradition and the other it. Viva!

03

FRATELLI PARADISO JAPAN

  • 会社名
    株式会社フラテリパラディソジャパン<株式会社三越伊勢丹トランジット100%子会社>
  • 代表者
    代表取締役会長 山里 幹
    代表取締役社長 木村 学也
  • Company name
    Fratelli Paradiso Japan<Mitsukoshi Isetan Transit 100% subsidiary/partnership>
  • Representative
    Representative Director and Chairman: Toru Asada
    President and Representative Director: Kenji Tarumi

May 27,2019

6月貸切パーティーのお知らせ

日頃よりご愛顧いただきありがとうございます。
6月1日(土)終日
6月8日(土)ディナー営業
6月9日(日)ランチ営業
6月14日(金)ランチ営業
6月15日(土)終日
6月16日(日)ランチ営業
6月22日(土)終日
の上記の時間帯は貸切営業とさせていただきます。

お客様にはご迷惑をおかけいたしますが、何卒ご理解くださいますようお願い致します。

Due to in-store private events, we will be closed on the following dates/ times:
June 1 (Sat.); All Day
June 8 (Sat.); Dinner
June 9 (Sun.); Lunch
June 14 (Fri.); Lunch
June 15 (Sat.); All Day
June 16 (Sun.); Lunch
We apologize for the inconvenience. Thank you for your understanding.

May 20,2019

5月貸切パーティーのお知らせ

日頃よりご愛顧いただきありがとうございます。
5月24日(金)ディナー営業
5月25日(土)終日
5月26日(日)ランチ営業
5月31日(金)ディナー営業
の上記の時間帯は貸切営業とさせていただきます。

お客様にはご迷惑をおかけいたしますが、何卒ご理解くださいますようお願い致します。

Due to in-store private events, we will be closed on the following dates/ times:
May 24 (Fri.); Dinner
May 25 (Sat.); All Day
May 26 (Sun.); Lunch
May 31 (Fri.); Dinner

We apologize for the inconvenience. Thank you for your understanding.

October 17,2018

STAFF WANTED

FRATELLI PARADISOでは、
ホール、キッチン、レセプション、バーテンダーの
正社員、アルバイトスタッフを募集しています。
We are seeking new staff to join our team.
Positions : Front of House/ Receptionist/ Bartender/ Kitchen, Full-time and Part-time positions available.

詳細はこちらから ↓
For details please click

FRATELLI PARADISO RECRUIT

欅並木を眺めがらイタリアンを楽しめるパーティープランが登場。
コースではオーストラリアのレストランアワード「AUSTRALIA’S TOP 100RESTAURANTS」を受賞した、クラシカルなレシピ全7種を提供。
カラスミ入りのクリームが華やかな「ボッタルガプレッツェル」と白ワインの相性は抜群。
料理に合わせてフリーフローのドリンクを変えてお食事をお楽しみください。駅から徒歩3分の好立地で、最大40名まで利用ができるので歓送迎会にもおすすめ。
気軽に問い合わせしてみて。