ABOUT

01

CONCEPT

Italian dining in Sydney

“FRATELLI PARADISO”

In 2001, Enrico & Giovanni Paradiso and Marco Ambrosino opened the doors to 'Fratelli Paradiso' in Potts Point, Sydney. It has since become the staple of the Sydney food scene. Fratelli Paradiso has for years now been recognized as somewhat of a Sydney institution. The Consistently good Italian food and inimitable hospitality keep the locals coming back for more. It is often packed with foodies, chefs and hospitality industry crews who know the real Sydney circuit well, like the back of their hands. This is the kind of place where you know you can't go wrong. It is classy and unpretentious and super cool. You will find a handwritten menu on the black chalk board and artists and creative crowds come to check out the restaurant’s magnificent wall art. House made breads and pasta are made fresh daily. The quality produce and seasonally driven food is considerate to all that is Italian. An exciting and innovative variety of natural wines are available all-day. Fratelli Paradiso is a forerunner in spreading the ‘free’ wine (organic and sulfur free) culture in Sydney and the trio also owns a natural wine bar, 10 William St. in Paddington, Sydney.

AWARD
2016年
AUSTRALIA'S TOP 100 RESTAURANTS 2016 25
2017年
Good Food Guide 2016 One hat

02

OWNERS COMMENT

Enrico Paradiso / Marco Ambrosino / Giovanni Paradiso

The opportunity to bring Fratelli Paradiso to Omotesando Japan is exteremely exciting and a huge honour for us.We have always loved the food culture of Japan and have made some great friends in the natural wine scene here.We are waiters by nature, committed to service, we have a deep love of food and the wine we love to drink.Fratelli Paradiso is a vibe, a bistro and bar a vin, with one foot steeped in tradition and the other it. Viva!

03

FRATELLI PARADISO JAPAN

  • 会社名
    株式会社フラテリパラディソジャパン<株式会社三越伊勢丹トランジット100%子会社>
  • 代表者
    代表取締役会長 山里 幹
    代表取締役社長 木村 学也
  • Company name
    Fratelli Paradiso Japan<Mitsukoshi Isetan Transit 100% subsidiary/partnership>
  • Representative
    Representative Director and Chairman: Toru Asada
    President and Representative Director: Kenji Tarumi

October 29,2019

12月貸切パーティーのお知らせ

日頃よりご愛顧いただきありがとうございます。

12月1日(日)ディナー営業
12月6日(金)ディナー営業
12月7日(土)ディナー営業
12月8日(日)ディナー営業
12月11日(水)ディナー営業
12月14日(土)終日
12月15日(日)終日

の上記の時間帯は貸切営業とさせていただきます。
お客様にはご迷惑をおかけいたしますが、
何卒ご理解くださいますようお願い致します。

Due to in-store private events, we will be closed on the following dates/ times:

December 1 (Sun.); Dinner
December 6 (Fri.); Dinner
December 7 (Sat.); Dinner
December 8 (Sun.); Dinner
December 11 (Wed.); Dinner
December 14 (Sat.); ALL DAY
December 15 (Sun.); ALL DAY

We apologize for the inconvenience. Thank you for your understanding.

September 25,2019

11月貸切パーティーのお知らせ

日頃よりご愛顧いただきありがとうございます。

11月1日(金)終日
11月2日(土)ディナー営業
11月6日(水)ディナー営業
11月7日(木)ディナー営業
11月9日(土)ランチ営業
ディナータイムは17:00から営業開始
11月10日(日)ディナー営業
11月16日(土)ディナー営業
11月23日(土)ディナー営業
11月24日(日)終日
11月27日(水)ランチ
ディナータイムは17:00から営業開始
11月30日(土)ディナー

の上記の時間帯は貸切営業とさせていただきます。
お客様にはご迷惑をおかけいたしますが、
何卒ご理解くださいますようお願い致します。

Due to in-store private events, we will be closed on the following dates/ times:

November 1 (fri.); All day
November 2 (sat.); Dinner
November 6 (wed.); Dinner
November 7 (thu.); Dinner
November 9 (sat.); Lunch
We will reopen for dinner at 17:00.
November 10 (sun.); Dinner
November 16 (sat.); Dinner
November 23 (sat.); Dinner
November 24 (sun.); All day
November 27 (wed.); Lunch
We will reopen for dinner at 17:00.
November 30 (Sat.); Dinner

We apologize for the inconvenience. Thank you for your understanding.

September 9,2019

10月貸切パーティーのお知らせ

日頃よりご愛顧いただきありがとうございます。

10月5日(土)ディナー営業
10月6日(日)ランチ営業
10月12日(土)終日
10月13日(日)終日
10月19日(土)ディナー営業
10月25日(金)ディナー営業
10月26日(土)ディナー営業
10月27日(日)ディナー

の上記の時間帯は貸切営業とさせていただきます。
お客様にはご迷惑をおかけいたしますが、
何卒ご理解くださいますようお願い致します。

Due to in-store private events, we will be closed on the following dates/ times:

October 5 (Sat.); Dinner
October 6 (Sun.); Lunch
October 12 (Sat.); All day
October 13 (Sun.); All day
October 19 (Sst.); Dinner
October 25 (Fri.); Dinner
October 26 (Sst.); Dinner
October 27 (Sun.); Dinner

We apologize for the inconvenience. Thank you for your understanding.

August 24,2019

9月貸切パーティーのお知らせ

日頃よりご愛顧いただきありがとうございます。

9月6日(金)終日
9月14日(土)ディナー営業
9月16日(月)ディナー営業
9月21日(土)ディナー営業
9月22日(日)ディナー営業
9月28日(土)終日

の上記の時間帯は貸切営業とさせていただきます。
お客様にはご迷惑をおかけいたしますが、
何卒ご理解くださいますようお願い致します。

Due to in-store private events, we will be closed on the following dates/ times:

September 6 (Fri.); All day
September 14 (Sat.); Dinner
September 16 (Mon.); Dinner
September 21 (Sat.); Dinner
September 22 (Sun.); Dinner
September 28 (Sat.); Allday

We apologize for the inconvenience. Thank you for your understanding.

October 17,2018

STAFF WANTED

FRATELLI PARADISOでは、
ホール、キッチン、レセプション、バーテンダーの
正社員、アルバイトスタッフを募集しています。
We are seeking new staff to join our team.
Positions : Front of House/ Receptionist/ Bartender/ Kitchen, Full-time and Part-time positions available.

詳細はこちらから ↓
For details please click

FRATELLI PARADISO RECRUIT

表参道ヒルズ 3階に位置するイタリアンダイニング「FRATELLI PARADISO」では、2019年10月4日(金)から11月12日(火)までの期間、旬のきのこを使った香り豊かな「骨付仔牛肉のロースト 数種類のきのことポルチーニソース」が1日10食で登場!
「骨付仔牛肉のロースト 数種類のきのことポルチーニソース」は、柔らかい仔牛の肉をミディアムにローストしたものと、数種類のきのこの旨味を閉じ込めるようにソテーし、芳醇な風味のポルチーニソースと合わせました。 ぜひ、白ワインやロゼワインなどの香り高いお酒とともにお召し上がりください。