ABOUT

01

CONCEPT

Italian dining in Sydney

“FRATELLI PARADISO”

In 2001, Enrico & Giovanni Paradiso and Marco Ambrosino opened the doors to 'Fratelli Paradiso' in Potts Point, Sydney. It has since become the staple of the Sydney food scene. Fratelli Paradiso has for years now been recognized as somewhat of a Sydney institution. The Consistently good Italian food and inimitable hospitality keep the locals coming back for more. It is often packed with foodies, chefs and hospitality industry crews who know the real Sydney circuit well, like the back of their hands. This is the kind of place where you know you can't go wrong. It is classy and unpretentious and super cool. You will find a handwritten menu on the black chalk board and artists and creative crowds come to check out the restaurant’s magnificent wall art. House made breads and pasta are made fresh daily. The quality produce and seasonally driven food is considerate to all that is Italian. An exciting and innovative variety of natural wines are available all-day. Fratelli Paradiso is a forerunner in spreading the ‘free’ wine (organic and sulfur free) culture in Sydney and the trio also owns a natural wine bar, 10 William St. in Paddington, Sydney.

AWARD
2016年
AUSTRALIA'S TOP 100 RESTAURANTS 2016 25
2017年
Good Food Guide 2016 One hat

02

OWNERS COMMENT

Enrico Paradiso / Marco Ambrosino / Giovanni Paradiso

The opportunity to bring Fratelli Paradiso to Omotesando Japan is exteremely exciting and a huge honour for us.We have always loved the food culture of Japan and have made some great friends in the natural wine scene here.We are waiters by nature, committed to service, we have a deep love of food and the wine we love to drink.Fratelli Paradiso is a vibe, a bistro and bar a vin, with one foot steeped in tradition and the other it. Viva!

03

FRATELLI PARADISO JAPAN

  • 会社名
    株式会社フラテリパラディソジャパン<株式会社三越伊勢丹トランジット100%子会社>
  • 代表者
    代表取締役会長 山里 幹
    代表取締役社長 木村 学也
  • Company name
    Fratelli Paradiso Japan<Mitsukoshi Isetan Transit 100% subsidiary/partnership>
  • Representative
    Representative Director and Chairman: Toru Asada
    President and Representative Director: Kenji Tarumi

May 27,2020

営業再開のお知らせ/ RE-OPENING NOTICE

いつもFRATELLI PARADISOをご利用頂き誠にありがとうございます。
5月25日の「緊急事態宣言解除」に伴い、6/1(月)より営業を再開させて頂く事と致しました。

尚、感染症予防策の一環として、営業時間の短縮及び一部メニューの変更を行っての営業とさせて頂きます。
テイクアウト、デリバリーも行っておりますので併せてご利用ください。

◉ 営業時間
11:00-21:00

感染症予防には十二分に配慮し下記のような対策を徹底し営業をさせて頂きます。
■ アルコール消毒液の設置
■ 近距離での会話・密接・密集状況を防ぐためテーブル間隔を1m以上確保
■ テーブルでのお会計。また、金銭授受はトレイを使用。
■ お絞りの提供

また、お客様には安心・安全にお過ごしいただくために下記事項をお願いしております。
■ ご来店時にはマスクの着用をお願いいたします。また、離席の際もマスクのご着用をお願いいたします。
■ 入店前のアルコール消毒をお願いいたします。
■ ソーシャルディスタンスを保つため、お客様の間隔を開けてご案内いたします。
■ 5名様以上でのテーブル利用の場合は4名様毎でテーブルを分けてのご案内となります。
お客さまにはご不便、ご迷惑をおかけいたしますが、ご理解賜りますようよろしくお願い申し上げます。
※ 状況により変更する可能性もありますので、随時ご連絡いたします。

Thank you for your continued support for FRATELLI PARADISO.
The restaurant will reopen on June 1, 2020 with shorter business hours. Please also take advantage of our take-out and delivery menus.

◉ Business Hours
11:00-21:00

In order to prevent the spread of COVID-19, we will take into account the following measures:
■ Placement of alcohol sanitizer in the restaurant
■ 1 meter between tables
■ Payment at the table. Handling of money with a tray
■ Provide wet hand towels.

Please keep in mind the following:
■ Please wear a mask upon arriving at the restaurant and when you leave the table.
■ Please use alcohol sanitizer when you enter the restaurant.
■ In order to keep social distance, we will guide guests to their seats in increments.
■ For groups of over 5 people, please sit in groups of 4.We apologize for the inconvenience but thank you for your cooperation and understanding.
※ Details are subject to change depending on the situation.

March 31,2020

臨時休業のお知らせ

この度、政府による緊急事態宣言を受け、新型コロナウイルスの感染予防及び拡散防止のため、
お客様および従業員の安全を第一に考え、下記日程にて臨時休業とさせていただきます。

《臨時休業期間》
2020年4月8日(水)から当面の間
それに伴い、Uber Eats, fineDineも休業となります。
ご不便をお掛けいたしますが、何卒ご理解のほどよろしくお願いいたします。

Dear Customers,
Thank you for your ongoing support to FRATELLI PARADISO.
Due to the announcements made by the Tokyo Metropolitan Government and for the health and safety of our customers and employees,
we are temporarily closing the restaurant from April 8(wed).

During this period,Uber Eats and finDine will also be suspended.
If you need any further information please let us know anytime!
Thank you.

March 17,2020

4月貸切パーティーのお知らせ

日頃よりご愛顧いただきありがとうございます。

4月11日(土)ランチ営業
4月25日(土)ディナー営業
4月26日(日)ランチ営業

の上記の時間帯は貸切営業とさせていただきます。
お客様にはご迷惑をおかけいたしますが、
何卒ご理解くださいますようお願い致します。

Due to in-store private events, we will be closed on the following dates/ times:

April 11 (Sat.); Lunch
April 25 (Sat.); Dinner
April 26 (Sun.); Lunch

We apologize for the inconvenience. Thank you for your understanding.

March 6,2020

コロナウイルスへの対応 / Response to coronavirus

Fratelli Paradisoは【安全・安心】お客様とスタッフの健康と安全を守ります。

1. 店頭にアルコールをご用意しています。 (お客様にはご来店時、手指の殺菌をお願いいたします。)
2. スタッフの健康管理(出勤前の検温とマスク着用の推奨等)を実施しています。 勤務開始前に37.5℃を超える発熱があるスタッフは勤務しないように指示しています。
3. ドアノブ・取っ手・レジ・テーブル・トレイ等、お客様の触れる機会の多い箇所は定期的に消毒を実施しています。
4. 調理器具、食器類の消毒の徹底を実施しています。

Fratelli Paradiso protects the health and safety of all our customers and staff.
1. We have placed hand sanitizer in our restaurant. Please sanitize your hands upon arriving.
2. Carrying out staff health management (recommending temperature measurement and mask wearing before going to work, etc.).  Staff who have a fever of over 37.5 ° C before starting work are instructed not to work.
3. Door knobs, handles, restrooms, register, tables and trays are constantly disinfected.
4. Tableware and cooking equipment are constantly disinfected.

March 1,2020

平日限定サラダビュッフェに関して
Dear Customers

日頃よりご愛顧いただきありがとうございます。

みなさまより好評いただいております「平日限定サラダブッフェ」ですが、
下記期間のみ「サラダ盛り合わせ」として提供させていただきます。

期間:2020年3月3日(火)~ 2020年3月31日(火)

皆様には大変ご不便をおかけいたしますが、何卒ご理解くださいますようお願い申し上げます。

Thank you for reading reguary.

[Weekday salad buffet] wich was well received by everyone
will be [Salad platter] between the periods listed below.

Period:Tuesday, March 3, 2020 - Tuesday, March 31, 2020

We apologize for the inconvenience, and thank you for your understanding.

表参道駅から徒歩3分!オーストラリア発のイタリアンダイニング
〝フラテリパラディソ〟はシドニーのポッツポイントでEnrico Paradiso と Giovanni Paradiso の兄弟とMarco Ambrosinoの3人がオープンしたイタリアンダイニングです。オーストラリアで有名なアワード「AUSTRALIA'S TOP 100 RESTAURANTS 」25位を受賞し、オーストラリアのミシュランとも言われる「Good Food Guide」でも高く評価されています。