Selected natural wines updated every month

毎月更新される、厳選されたナチュラルワイン

We have an evolving selection of over 150 natural wines, predominantly from Italy, France and Australia as well as some original labels made exclusively for Fratelli Paradiso that can be enjoyed only in our Omotesando location.

Fratelli Paradiso has grown strong relationships with wine producers of several countries around the world even before natural wines in Australia became popular. We would like you to enjoy the selected wines, as they are generally rare and difficult to source locally even from within their country of origin.

※ What is natural wine?
Natural wines can be defined as low intervention and no chemical approach to the wine making process. Organic, Steiner biodynamic or no tillage farming methods as well as very little or no use of sulphites. Natural wine is the wine makers’ expression of the sense of origin.

Selected wines

厳選ワインをご紹介

May 2017

5月の厳選ワイン

Prev Month
  • 2015 PROSECCO
    2015 PROSECCO
    • Type
      SPARKLING
    • Producer
      ZANOTTO
    • Country
      ITALIA
    • Region
      VENETO
    • Variety
      GLERA
    • Description
      ZANOTTO PROSECCO ‘FRATELLI PARADISO' BRUT 2015 VALDOBBIADENE VENETO

      Riccardo Zanotto’s vineyard is paradise lost a wild green living sanctuary amongst the tyranny of the mulitnational prosecco swill. His unfiltered, sans soufre prosecco is utterly drinkable, its bees landing on acacia flowers, salted crackers eaten with fingers laced with honey. Drinkabilty to the max.

      リカルド・ザノットのブドウ畑はヴェネトの失われた楽園。飲み手を選ばない彼のプロセッコは一度飲み始めれば止まらない。無濾過でボトリングの際も亜硫酸の添加をせずに仕上げ最上のドリンカビリティーを表現している。ミツバチが止まるアカシアの花、蜂蜜のついたその手でクラッカーの塩気を楽しむような至極の一本。
  • 2014 ‘LA ROSA’
    2014 ‘LA ROSA’
    • Type
      ROSE
    • Producer
      PACINA
    • Country
      ITALIA
    • Region
      TOSCANA
    • Variety
      SANGIOVESE
    • Description
      PACINA ‘LA ROSA’ 2014 TOSCANA

      Very important farm just south of Siena, Giovanna and Stefano produce this ethereal Sangiovese rose, which is entirely unique. This bleeding heart of black sesame and prawn toast,
      cherry stained lips and cigarettes. An utter sense of times past  and terroir.

      シエナのすぐ南に位置する非常に重要なワイナリーを営むジョヴァンニとステファノ。彼らが作るこのワインは発酵中のキャンティから果皮を抜き出すとてもユニークな方法から生まれ、それは心を打つぐらいの黒いゴマやエビのトーストの香ばしさ、チェリーステインリップとタバコを連想する。まさしく時間を超越するような感覚的で完全なテロワール。
  • 2016‘POOLSIDE’
    2016‘POOLSIDE’
    • Type
      RED
    • Producer
      TOM SHOBBROOK
    • Country
      AUSTRALIA
    • Region
      BAROSSA VALLEY
    • Variety
      SYRAH
    • Description
      SHOBBROOK ‘POOLSIDE’ 2016 BAROSSA

      Tom’s homage to Poulsards of the Jura. Syrah pressed off becomes a feather light mouthful of delicate crunchy wild strawberries and rosemary. Long days by the poolside, feet dangling in the water
      the distant sound of cicadas under a milky way.

      トムからのジュラのプールサール種へ向けられた最大限の敬意を込めたオマージュ。シラーは口の中一杯に広がり繊細な軽やかに広がり、野生のイチゴやローズマリー。天の川の下、蝉の音が混じる長い日々にプールサイドで水辺に足を下ろすような瑞瑞しい感覚をもたらす。

May 2017

5月の厳選ワイン

Prev Month

Selected Wines Archive

Archive

2019

1January
2February
3March
4April
5May
6June
7July
8August
9September
10October
11November
12December

Archive

2018

1January
2February
3March
4April
5May
6June
7July
8August
9September
10October
11November
12December

Archive

2017

1January
2February
3March
4April
5May
6June
7July
8August
9September
10October
11November
12December
View more

September 25,2019

11月貸切パーティーのお知らせ

日頃よりご愛顧いただきありがとうございます。

11月1日(金)終日
11月2日(土)ディナー営業
11月6日(水)ディナー営業
11月7日(木)ディナー営業
11月9日(土)ランチ営業
ディナータイムは17:00から営業開始
11月10日(日)ディナー営業
11月16日(土)ディナー営業
11月23日(土)ディナー営業
11月24日(日)終日
11月27日(水)ランチ
ディナータイムは17:00から営業開始
11月30日(土)ディナー

の上記の時間帯は貸切営業とさせていただきます。
お客様にはご迷惑をおかけいたしますが、
何卒ご理解くださいますようお願い致します。

Due to in-store private events, we will be closed on the following dates/ times:

November 1 (fri.); All day
November 2 (sat.); Dinner
November 6 (wed.); Dinner
November 7 (thu.); Dinner
November 9 (sat.); Lunch
We will reopen for dinner at 17:00.
November 10 (sun.); Dinner
November 16 (sat.); Dinner
November 23 (sat.); Dinner
November 24 (sun.); All day
November 27 (wed.); Lunch
We will reopen for dinner at 17:00.
November 30 (Sat.); Dinner

We apologize for the inconvenience. Thank you for your understanding.

September 9,2019

10月貸切パーティーのお知らせ

日頃よりご愛顧いただきありがとうございます。

10月5日(土)ディナー営業
10月6日(日)ランチ営業
10月12日(土)終日
10月13日(日)終日
10月19日(土)ディナー営業
10月25日(金)ディナー営業
10月26日(土)ディナー営業
10月27日(日)ディナー

の上記の時間帯は貸切営業とさせていただきます。
お客様にはご迷惑をおかけいたしますが、
何卒ご理解くださいますようお願い致します。

Due to in-store private events, we will be closed on the following dates/ times:

October 5 (Sat.); Dinner
October 6 (Sun.); Lunch
October 12 (Sat.); All day
October 13 (Sun.); All day
October 19 (Sst.); Dinner
October 25 (Fri.); Dinner
October 26 (Sst.); Dinner
October 27 (Sun.); Dinner

We apologize for the inconvenience. Thank you for your understanding.

August 24,2019

9月貸切パーティーのお知らせ

日頃よりご愛顧いただきありがとうございます。

9月6日(金)終日
9月14日(土)ディナー営業
9月16日(月)ディナー営業
9月21日(土)ディナー営業
9月22日(日)ディナー営業
9月28日(土)終日

の上記の時間帯は貸切営業とさせていただきます。
お客様にはご迷惑をおかけいたしますが、
何卒ご理解くださいますようお願い致します。

Due to in-store private events, we will be closed on the following dates/ times:

September 6 (Fri.); All day
September 14 (Sat.); Dinner
September 16 (Mon.); Dinner
September 21 (Sat.); Dinner
September 22 (Sun.); Dinner
September 28 (Sat.); Allday

We apologize for the inconvenience. Thank you for your understanding.

October 17,2018

STAFF WANTED

FRATELLI PARADISOでは、
ホール、キッチン、レセプション、バーテンダーの
正社員、アルバイトスタッフを募集しています。
We are seeking new staff to join our team.
Positions : Front of House/ Receptionist/ Bartender/ Kitchen, Full-time and Part-time positions available.

詳細はこちらから ↓
For details please click

FRATELLI PARADISO RECRUIT

表参道ヒルズ 3階に位置するイタリアンダイニング「FRATELLI PARADISO」では、2019年10月4日(金)から11月12日(火)までの期間、旬のきのこを使った香り豊かな「骨付仔牛肉のロースト 数種類のきのことポルチーニソース」が1日10食で登場!
「骨付仔牛肉のロースト 数種類のきのことポルチーニソース」は、柔らかい仔牛の肉をミディアムにローストしたものと、数種類のきのこの旨味を閉じ込めるようにソテーし、芳醇な風味のポルチーニソースと合わせました。 ぜひ、白ワインやロゼワインなどの香り高いお酒とともにお召し上がりください。