Selected natural wines updated every month

毎月更新される、厳選されたナチュラルワイン

We have an evolving selection of over 150 natural wines, predominantly from Italy, France and Australia as well as some original labels made exclusively for Fratelli Paradiso that can be enjoyed only in our Omotesando location.

Fratelli Paradiso has grown strong relationships with wine producers of several countries around the world even before natural wines in Australia became popular. We would like you to enjoy the selected wines, as they are generally rare and difficult to source locally even from within their country of origin.

※ What is natural wine?
Natural wines can be defined as low intervention and no chemical approach to the wine making process. Organic, Steiner biodynamic or no tillage farming methods as well as very little or no use of sulphites. Natural wine is the wine makers’ expression of the sense of origin.

Selected wines

厳選ワインをご紹介

May 2017

5月の厳選ワイン

Prev Month
  • 2015 PROSECCO
    2015 PROSECCO
    • Type
      SPARKLING
    • Producer
      ZANOTTO
    • Country
      ITALIA
    • Region
      VENETO
    • Variety
      GLERA
    • Description
      ZANOTTO PROSECCO ‘FRATELLI PARADISO' BRUT 2015 VALDOBBIADENE VENETO

      Riccardo Zanotto’s vineyard is paradise lost a wild green living sanctuary amongst the tyranny of the mulitnational prosecco swill. His unfiltered, sans soufre prosecco is utterly drinkable, its bees landing on acacia flowers, salted crackers eaten with fingers laced with honey. Drinkabilty to the max.

      リカルド・ザノットのブドウ畑はヴェネトの失われた楽園。飲み手を選ばない彼のプロセッコは一度飲み始めれば止まらない。無濾過でボトリングの際も亜硫酸の添加をせずに仕上げ最上のドリンカビリティーを表現している。ミツバチが止まるアカシアの花、蜂蜜のついたその手でクラッカーの塩気を楽しむような至極の一本。
  • 2014 ‘LA ROSA’
    2014 ‘LA ROSA’
    • Type
      ROSE
    • Producer
      PACINA
    • Country
      ITALIA
    • Region
      TOSCANA
    • Variety
      SANGIOVESE
    • Description
      PACINA ‘LA ROSA’ 2014 TOSCANA

      Very important farm just south of Siena, Giovanna and Stefano produce this ethereal Sangiovese rose, which is entirely unique. This bleeding heart of black sesame and prawn toast,
      cherry stained lips and cigarettes. An utter sense of times past  and terroir.

      シエナのすぐ南に位置する非常に重要なワイナリーを営むジョヴァンニとステファノ。彼らが作るこのワインは発酵中のキャンティから果皮を抜き出すとてもユニークな方法から生まれ、それは心を打つぐらいの黒いゴマやエビのトーストの香ばしさ、チェリーステインリップとタバコを連想する。まさしく時間を超越するような感覚的で完全なテロワール。
  • 2016‘POOLSIDE’
    2016‘POOLSIDE’
    • Type
      RED
    • Producer
      TOM SHOBBROOK
    • Country
      AUSTRALIA
    • Region
      BAROSSA VALLEY
    • Variety
      SYRAH
    • Description
      SHOBBROOK ‘POOLSIDE’ 2016 BAROSSA

      Tom’s homage to Poulsards of the Jura. Syrah pressed off becomes a feather light mouthful of delicate crunchy wild strawberries and rosemary. Long days by the poolside, feet dangling in the water
      the distant sound of cicadas under a milky way.

      トムからのジュラのプールサール種へ向けられた最大限の敬意を込めたオマージュ。シラーは口の中一杯に広がり繊細な軽やかに広がり、野生のイチゴやローズマリー。天の川の下、蝉の音が混じる長い日々にプールサイドで水辺に足を下ろすような瑞瑞しい感覚をもたらす。
  • 2015 ‘ROSSO DEI MUNI’
    2015 ‘ROSSO DEI MUNI’
    • Type
      RED
    • Producer
      DANIELE PICCININ
    • Country
      ITALIA
    • Region
      VENETO
    • Variety
      MERLOT, CABERNET SAUVIGNON
    • Description
      DANIELE PICCININ ‘ROSSO DEI MUNI’ 2015 VENETO

      On the hills of Sant’Ilarione Daniele’s vineyard sits high, morning clouds lovingly wrap his wildly beautiful vineyards. Cabernet Sauvignon and Merlot that is deeply meditative and restoring. It feels of ripe plums soaked in wild 
      and medicinal herbs, lush and acidity that pulses ever so slightly.

      サンイラリオーネの丘のダニエーレのぶどう園はヴェネトでも有数の高地に位置します。朝に広がる荒々しい雲たちが美しいぶどう畑
      を包み、ある種の瞑想的なカベルネとメルロを復活させている。野性的な熟したプラムのニュアンスと、ハーバルで落ち着いた酸味が染み渡る。

      All wines selected are farmed and made by the winemakers, they follow organic and biodynamic practices. All wines are non intervention and made without additions.

      選ばれた全てのワインは、それぞれの生産者たちにより有機農法、バイオダイナミクス農法などで栽培をされたブドウによって生まれ、ワイン醸造においても人為的な介入を極限まで避けて作られている。

May 2017

5月の厳選ワイン

Prev Month

Selected Wines Archive

Archive

2017

1January
2February
3March
4April
5May
6June
7July
8August
9September
10October
11November
12December
View more

April 12,2017

5月8日グランドオープン決定!

5月8日グランドオープン決定!4月29日から5月7日まではプレオープンとして期間限定メニューでご案内しております。 また、予約は4月29日から承っております。