Selected natural wines updated every month

毎月更新される、厳選されたナチュラルワイン

We have an evolving selection of over 150 natural wines, predominantly from Italy, France and Australia as well as some original labels made exclusively for Fratelli Paradiso that can be enjoyed only in our Omotesando location.

Fratelli Paradiso has grown strong relationships with wine producers of several countries around the world even before natural wines in Australia became popular. We would like you to enjoy the selected wines, as they are generally rare and difficult to source locally even from within their country of origin.

※ What is natural wine?
Natural wines can be defined as low intervention and no chemical approach to the wine making process. Organic, Steiner biodynamic or no tillage farming methods as well as very little or no use of sulphites. Natural wine is the wine makers’ expression of the sense of origin.

Selected wines

厳選ワインをご紹介

July 2017

7月の厳選ワイン

  • La Ginestra La chioccia
    La Ginestra La chioccia
    • Type
      ORANGE
    • Producer
      LA GINESTRA
    • Country
      ITALIA
    • Region
      TOSCANA
    • Variety
      TREBBIANO
    • Description
      イタリアで庶民派ワインを語る上で最も外せないブドウ「トレビアーノ」。本来瑞々しく爽やかであるこのブドウを、あえてブドウの果皮や種と一緒に漬け込みながら仕上げたこのワインは繊細でありながら複雑で官能的なフレーヴァーに。ドライフルーツや木ノ実を連想させる落ち着いた味わいは夏の終わりを感じれる季節の食材、例えば火を通したキノコ類と合わせたい。
  • La Ginestra Sangio Panza
    La Ginestra Sangio Panza
    • Type
      RED
    • Producer
      LA GINESTRA
    • Country
      ITALIA
    • Region
      TOSCANA
    • Variety
      SANGIOVESE
    • Description
      最も親しまれているブドウであるが故日本で誰しもが一度は口を通しただろう「サンジョヴェーゼ」。
      そんなトスカーナのアイコンである品種を独自の哲学で牧歌的な味わいを表現した「サンジョパンツァ」はミゲル作の「ドン・キホーテ」に登場する農夫に因んで。土の香りや秋の収穫を待つ大地の野菜や野性味溢れる様々なジビエと。
  • Sebastian Riffault Skeveldra
    Sebastian Riffault Skeveldra
    • Type
      WHITE
    • Producer
      SEBASTIAN RIFFAULT
    • Country
      FRANCE
    • Region
      LOIRE
    • Variety
      SAUVIGNON BLANC
    • Description
      偉大なるソーヴィニヨンブランのメッカとしても知られるこの地で最も畑に忠実にワインを表現するセヴァスチャン。樹齢50年を超えるブドウの木から全て手摘みでの収穫や野生酵母によるゆっくりではありながら懸命に発酵を終えた結果、とても素晴らしく優しい味わいのワインに仕上がった。
  • La Stoppa Ageno
    La Stoppa Ageno
    • Type
      ORANGE
    • Producer
      LA STOPPA
    • Country
      ITALIA
    • Region
      EMILIA ROMAGNA
    • Variety
      MALVASIA, TREBBIANO
    • Description
      数々の著名な生産者の努力により現在の日本でも浸透してきた「スキンコンタクトワイン」。その功績の一つでもある「アジェーノ」はエミリアの土地で彼らの手によって大切に育てられたマルヴァジア種を主体に作られた銘醸酒。30日間にも及ぶ醸しはベルガモットの香りや心地良い僅かな苦味を生み、食中酒としての役割において極上の一本に仕上げている。

July 2017

7月の厳選ワイン

October 11,2017

10月20日(金)貸切イベントのお知らせ。

誠に勝手ながら、10月20日(金)は貸切イベントの為、15時以降の営業は行っておりません。 お客様にはご迷惑をおかけいたしますが、ご了承くださいませ。 なお、10月21日(土)は通常通り営業を行います。

October 11,2017

10月13日(金)ヒルズ会員様向けイベントのお知らせ。

誠に勝手ながら、10月13日(金)はヒルズ会員様向けのイベントがある為、15時以降の営業は行っておりません。 お客様にご迷惑をおかけいたしますが、ご了承くださいませ。 なお、10月14日(土)は通常通り営業を行います

April 12,2017

5月8日グランドオープン決定!

5月8日グランドオープン決定!4月29日から5月7日まではプレオープンとして期間限定メニューでご案内しております。 また、予約は4月29日から承っております。