Selected natural wines updated every month

毎月更新される、厳選されたナチュラルワイン

We have an evolving selection of over 150 natural wines, predominantly from Italy, France and Australia as well as some original labels made exclusively for Fratelli Paradiso that can be enjoyed only in our Omotesando location.

Fratelli Paradiso has grown strong relationships with wine producers of several countries around the world even before natural wines in Australia became popular. We would like you to enjoy the selected wines, as they are generally rare and difficult to source locally even from within their country of origin.

※ What is natural wine?
Natural wines can be defined as low intervention and no chemical approach to the wine making process. Organic, Steiner biodynamic or no tillage farming methods as well as very little or no use of sulphites. Natural wine is the wine makers’ expression of the sense of origin.

Selected wines

厳選ワインをご紹介

December 2017

12月の厳選ワイン

  • ROSSO FANINO
    ROSSO FANINO
    • Type
      ROSE
    • Producer
      GABURIO BINI
    • Country
      ITALIA
    • Region
      SICILIA(PANTELLERIA)
    • Variety
      PIGNATELLO, CATARATTO
    • Description
      もともとミラノを中心に活躍していた建築家/芸術家で、90年代に イタリアのシチリア島とアフリカの中間にある火山の島「パンテレリア島」に、平均樹齢80年の葡萄樹を購入し 、2005年からワイン造りを行っている知る人ぞ知る生産者。土甕アンフォラををほぼ屋外の地中に埋め、簡素なテントのような日よけをつけたほぼ野ざらしの場所 で、発酵と熟成を行います。皮と一緒に熟成する期間は7ヶ月。 葡萄だけでできたワインは、もちろん、無清澄・無濾過・全行程で亜硫酸無添加です。
  • GRIGIO ROSSO
    GRIGIO ROSSO
    • Type
      ORANGE
    • Producer
      LUCY MARGAUX
    • Country
      AUSTRALIA
    • Region
      ADELAIDE HILLS
    • Variety
      PINOT GRIS
    • Description
      オーストラリアの自然派ワイン文化を来築き上げ、更に今なおその文化を先導している立役者。2002年にアデレード ヒルズの16エーカーのチェリー果樹園を購入し、自らのワイナリーを立ち上げ、人工・自然にかかわらず酵母、バクテリア、酸、糖など一切の添加物を加えずにワイン造りを行なっています。「グリジオ ロッソ」と名付けられたこのワインは「フラテリ パラディソ」の為だけに造られたオリジナルワイン。白ブドウを使用していながらも見た目はまるで赤ワインの様な不思議なワイン。
  • FLEURIE
    FLEURIE
    • Type
      RED
    • Producer
      JEAN FOILLARD
    • Country
      FRANCE
    • Region
      BEAUJOLAIS
    • Variety
      GAMEY
    • Description
      真正自然派ボジョレーの第一人者。1981年に代々続くドメーヌを継ぎ、ワイン造りを始める。マルセル・ラピエールに酸化防止剤非使用のワイン造りを伝授した醸造学者ジュール・ショヴェの弟子の一人。彼のワイン造りは、完全無農薬農法、清澄とフィルター処理を一切せず、酸化防止剤もほとんど添加しないこだわりの造りで、素晴らしいワインを生産しています。エレガントで品があって、完璧なバランスを保つ素晴らしいワインです。

December 2017

12月の厳選ワイン

July 31,2018

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