Selected natural wines updated every month

毎月更新される、厳選されたナチュラルワイン

We have an evolving selection of over 150 natural wines, predominantly from Italy, France and Australia as well as some original labels made exclusively for Fratelli Paradiso that can be enjoyed only in our Omotesando location.

Fratelli Paradiso has grown strong relationships with wine producers of several countries around the world even before natural wines in Australia became popular. We would like you to enjoy the selected wines, as they are generally rare and difficult to source locally even from within their country of origin.

※ What is natural wine?
Natural wines can be defined as low intervention and no chemical approach to the wine making process. Organic, Steiner biodynamic or no tillage farming methods as well as very little or no use of sulphites. Natural wine is the wine makers’ expression of the sense of origin.

Selected wines

厳選ワインをご紹介

May 2018

5月の厳選ワイン

  • FORCE MAJEURE
    FORCE MAJEURE
    • Type
      WHITE
    • Producer
      MOTHER ROCK
    • Country
      SOUTH AFRICA
    • Region
      SWARTLAND
    • Variety
      CHNIN BLANC
    • Description
      南アフリカニューウェーブの中でも非常に高い評価を得る醸造家「ヨハン・メイヤー」。乾燥した、パーバーグ山の単一畑のオーガニック栽培されたブッシュスタイルのぶどうのみを使用。しっかりとした骨格とアロマ、適正なph指数と酸を確保するため、ぶどうを異なる糖度で手摘みで収穫。その後、全房でプレス。ワインの80%は温度14度のステンレスタンクで発酵させ、残りは4週間のスキンコンタクト後、300Lサイズの古樽に移され熟成。
      ノンフィルターで、ブレンドとボトリングを行います。熟成:9カ月間、80%ステンレスタンク、20%古樽
  • BANDOL ROSE
    BANDOL ROSE
    • Type
      ROSE
    • Producer
      CHATEAU ST ANNE
    • Country
      FRANCE
    • Region
      PROVENCE
    • Variety
      MOURVEDRE,GRENACH,CINAULT
    • Description
      AOC BANDOLを代表する自然派ワイン生産者。16世紀からと歴史は非常に古く現在5代目。バンドールで初めてビオロジー栽培を開始。先代フランソワーズ・デュテイユ・ド・ラ・ロシェールは“自然派ワインの祖”ジュール・ショヴェの教えをいち早く取り入れ、ビオロジー栽培を実践(1976年に既に認証を取得)今日では息子のジャン・バティスト・デュテイユ・ド・ラ・ロシェールによって運営が行われていますがスタイルを変える事なく、不干渉主義のワイン造りによってバンドールを代表する華やかかつフィネス溢れるワインを生産。
  • SAPERAVI
    SAPERAVI
    • Type
      RED
    • Producer
      GOTSA
    • Country
      GEORGIA
    • Region
      KARTLI
    • Variety
      SAPERAVI
    • Description
      ジョージア国首都トビリシの中心部から西へ25kmのカルトリ地方Kiketi村、海抜1300メートル、樫の森に囲まれた山中、家族5人で営む小さなワイナリー(2010年初ヴィンテージ/2017年ジョージア初のヨーロッパのビオディナミ認証取得)。同地方を代表する黒ブドウの サペラヴィを25hlのクヴェヴリで14日間発酵、8hlのクヴェヴリと古樽で熟成。「自然を敬い、生態系を美しい状態で守り、プレスもせず、温度管理はするものの伝統的 なクヴェヴリで醸造、できるだけ手を加えず自然な流れでブドウジュースがワインへと変わるお手伝いをするだけだ」(生産者)

May 2018

5月の厳選ワイン

April 4,2018

4月貸切イベントのお知らせ。
Business Hours in April

誠に勝手ながら、
4月14日(土)、27日(金)のディナーは貸切イベントの為、
営業はクローズとなります。
お客様にはご迷惑をおかけいたしますが、ご了承くださいませ。
Due to private in-store events,
Fratelli Paradiso will be closed for dinner on April 14 (Sat.) and on April 27 (Fri.).
We apologize for the inconvenience.

February 28,2018

3月貸切イベントのお知らせ。
Business Hours in March

誠に勝手ながら、
3月2日(金)のディナー、3月20日(火)は貸切イベントの為、
営業はクローズとなります。
お客様にはご迷惑をおかけいたしますが、ご了承くださいませ。
3月2日(金)(OPEN 11:00,LO 14:00,CLOSE 15:00)
3月20日(火)(終日CLOSE)

Due to private in-store events,
Fratelli Paradiso will be closed for dinner on March 2 (Fri.) and on March 20 (Thu.).
We apologize for the inconvenience.

Hours of operation on those days will be as follows:
March 2(Fri.) (OPEN 11:00, LO 14:00, CLOSE 15:00)
March 20(Thu.) (CLOSED all day)

January 31,2018

2月貸切イベントのお知らせ。
Business Hours in February

誠に勝手ながら、
2月2日(金)のランチ、2月9日(金)のディナーは貸切イベントの為、
営業はクローズとなります。
お客様にはご迷惑をおかけいたしますが、ご了承くださいませ。
2月2日(金)(OPEN 16:00,LO 22:00,CLOSE 23:00)
2月9日(金)(OPEN 11:00,LO 15:00,CLOSE 16:00)

Due to private in-store events,
Fratelli Paradiso will be closed for lunch on February 2nd, 2018 (Fri.) for dinner on February 9th, 2018 (Fri.).
We apologize for the inconvenience.

Hours of operation on those days will be as follows:
February 2nd, 2018 (Fri.) (OPEN 16:00, LO 22:00, CLOSE 23:00)
February 9th, 2018 (Fri.) (OPEN 11:00, LO 15:00, CLOSE 16:00)

December 1,2017

年末年始の営業のお知らせ
Business hours during the New Year season.

平素は格別なるご高配を賜り厚くお礼申しあげます。
年末年始期間の営業に関しまして、下記の通りご案内させて頂きます。

※年末年始営業時間
2017年12月31日(日) 11:00~21:00
2018年1月1日(月) 11:00~21:00
2018年1月2日(火) 11:00~22:00

1月3日(水)からは通常通りの営業となります。
今後ともよろしくお願い申し上げます。

また12/28~1/4の期間は食材仕入れの関係により、
特別メニューで営業致します。ご了承ください。

Please be advised that our business hours during the New Year season are as follows.

December 31st, 2017 (Sun) 11:00 - 21:00
January 1st, 2018 (Mon) 11:00 - 21:00
January 2nd, 2018 (Tue) 11:30 - 22:00

From January 3rd, we will return to our regular business hours.

Special menu will be offered from Dec 28 until Jan 4 due to limited delivery during the New Years.