Selected natural wines updated every month

毎月更新される、厳選されたナチュラルワイン

We have an evolving selection of over 150 natural wines, predominantly from Italy, France and Australia as well as some original labels made exclusively for Fratelli Paradiso that can be enjoyed only in our Omotesando location.

Fratelli Paradiso has grown strong relationships with wine producers of several countries around the world even before natural wines in Australia became popular. We would like you to enjoy the selected wines, as they are generally rare and difficult to source locally even from within their country of origin.

※ What is natural wine?
Natural wines can be defined as low intervention and no chemical approach to the wine making process. Organic, Steiner biodynamic or no tillage farming methods as well as very little or no use of sulphites. Natural wine is the wine makers’ expression of the sense of origin.

Selected wines

厳選ワインをご紹介

May 2018

5月の厳選ワイン

  • FORCE MAJEURE
    FORCE MAJEURE
    • Type
      WHITE
    • Producer
      MOTHER ROCK
    • Country
      SOUTH AFRICA
    • Region
      SWARTLAND
    • Variety
      CHNIN BLANC
    • Description
      南アフリカニューウェーブの中でも非常に高い評価を得る醸造家「ヨハン・メイヤー」。乾燥した、パーバーグ山の単一畑のオーガニック栽培されたブッシュスタイルのぶどうのみを使用。しっかりとした骨格とアロマ、適正なph指数と酸を確保するため、ぶどうを異なる糖度で手摘みで収穫。その後、全房でプレス。ワインの80%は温度14度のステンレスタンクで発酵させ、残りは4週間のスキンコンタクト後、300Lサイズの古樽に移され熟成。
      ノンフィルターで、ブレンドとボトリングを行います。熟成:9カ月間、80%ステンレスタンク、20%古樽
  • BANDOL ROSE
    BANDOL ROSE
    • Type
      ROSE
    • Producer
      CHATEAU ST ANNE
    • Country
      FRANCE
    • Region
      PROVENCE
    • Variety
      MOURVEDRE,GRENACH,CINAULT
    • Description
      AOC BANDOLを代表する自然派ワイン生産者。16世紀からと歴史は非常に古く現在5代目。バンドールで初めてビオロジー栽培を開始。先代フランソワーズ・デュテイユ・ド・ラ・ロシェールは“自然派ワインの祖”ジュール・ショヴェの教えをいち早く取り入れ、ビオロジー栽培を実践(1976年に既に認証を取得)今日では息子のジャン・バティスト・デュテイユ・ド・ラ・ロシェールによって運営が行われていますがスタイルを変える事なく、不干渉主義のワイン造りによってバンドールを代表する華やかかつフィネス溢れるワインを生産。
  • SAPERAVI
    SAPERAVI
    • Type
      RED
    • Producer
      GOTSA
    • Country
      GEORGIA
    • Region
      KARTLI
    • Variety
      SAPERAVI
    • Description
      ジョージア国首都トビリシの中心部から西へ25kmのカルトリ地方Kiketi村、海抜1300メートル、樫の森に囲まれた山中、家族5人で営む小さなワイナリー(2010年初ヴィンテージ/2017年ジョージア初のヨーロッパのビオディナミ認証取得)。同地方を代表する黒ブドウの サペラヴィを25hlのクヴェヴリで14日間発酵、8hlのクヴェヴリと古樽で熟成。「自然を敬い、生態系を美しい状態で守り、プレスもせず、温度管理はするものの伝統的 なクヴェヴリで醸造、できるだけ手を加えず自然な流れでブドウジュースがワインへと変わるお手伝いをするだけだ」(生産者)

May 2018

5月の厳選ワイン

October 17,2018

STAFF WANTED

FRATELLI PARADISOでは、
ホール、キッチン、レセプション、バーテンダーの
正社員、アルバイトスタッフを募集しています。
We are seeking new staff to join our team.
Positions : Front of House/ Receptionist/ Bartender/ Kitchen, Full-time and Part-time positions available.

詳細はこちらから ↓
For details please click

FRATELLI PARADISO RECRUIT