Selected natural wines updated every month

毎月更新される、厳選されたナチュラルワイン

We have an evolving selection of over 150 natural wines, predominantly from Italy, France and Australia as well as some original labels made exclusively for Fratelli Paradiso that can be enjoyed only in our Omotesando location.

Fratelli Paradiso has grown strong relationships with wine producers of several countries around the world even before natural wines in Australia became popular. We would like you to enjoy the selected wines, as they are generally rare and difficult to source locally even from within their country of origin.

※ What is natural wine?
Natural wines can be defined as low intervention and no chemical approach to the wine making process. Organic, Steiner biodynamic or no tillage farming methods as well as very little or no use of sulphites. Natural wine is the wine makers’ expression of the sense of origin.

Selected wines

厳選ワインをご紹介

June 2018

6月の厳選ワイン

  • COENOBIUM
    COENOBIUM
    • Type
      WHITE
    • Producer
      MONASTERO DI VITORCHIANO
    • Country
      ITALIA
    • Region
      LAZIO
    • Variety
      TREBBIANO,MALVASIA,VERDICCHIO
    • Description
      ヴィトルキアーノという町にある、78人の修道女の住む、ベネディクト修道会シトー派の修道院。沈黙・祈祷・精進・労役の厳粛な戒律の下に労働・作業を行い、ワイン以外にチョコレート、ジャムなどを生産し販売している。
      モンテファルコのジャンピエロ・ベアの勧めで、それまで量り売りしかしてなかったワインを一部ボトリングして販売することにした。
      畑ではボルドー液以外の農薬は一切使わない有機農法を実践。
      ワイナリーでは、ブドウ圧搾時に極少量の2酸化硫黄を使うのみで、ボトリングの際には一切使用しない。温度管理も行わず醗酵熟成させ、ノンフィルターでボトリング。
      白1種類のみを生産し、セパージュはヴェルディッキオ35%、トレッビアーノ35%、グレケット10%、マルヴァジーア10%にロッセット10%。ボトル売り用にはより樹齢の古い樹のブドウを使用している。
  • VITOVSKA
    VITOVSKA
    • Type
      WHITE/ORANGE
    • Producer
      ZIDRICH
    • Country
      ITALIA
    • Region
      FRIULI
    • Variety
      VITOVSKA
    • Description
      イタリア最東端、スロヴェニア国境のすぐそばに位置するトリエステ県。その中でも、アドリア海に沿うような細長い地形のカルソ地区(石灰岩の岩盤の上に、ほんのちょっとの赤土が薄くかぶっているのが特徴)この地区の非常に厳しい自然環境にも耐えるほどの生命力を持つ土着品種「ヴィトヴスカ」。「ブドウをそのままワインにして瓶に詰めるだけ。」 軽いマセラシオンによる深みをもった白ワイン(オレンジワインのニュアンスもあります)
  • FORCE MAJEURE
    FORCE MAJEURE
    • Type
      WHITE
    • Producer
      MOTHER ROCK
    • Country
      SOUTH AFRICA
    • Region
      SWARTLAND
    • Variety
      CHNIN BLANC
    • Description
      南アフリカニューウェーブの中でも非常に高い評価を得る醸造家「ヨハン・メイヤー」。しっかりとした骨格とアロマ造り、それと合わせて、適正なph指数と酸を確保するため、ぶどうを異なる糖度で収穫します。発酵前の酸化は一切行なわず、シラーは100%マセラシオン・カルボニックで、ぶどうは一切粉砕しておりません。
      その他のぶどうは全房発酵で、搾り汁をシラーと一緒に9カ月間熟成させ、9月にノンフィルターで、ブレンドとボトリングを行います。コンクリートタンク100%で、ノンフィルターです。

June 2018

6月の厳選ワイン

July 31,2018

Can’t be bothered going out for dinner?

通常はデリバリー(出前、宅配)をしていないレストランの本格料理を

ご自宅やオフィスで手軽にお楽しみいただける

デリバリーサービス “ fineDine ( ファインダイン ) ”に

FRATELLI PARADISOが登場!