Selected natural wines updated every month

毎月更新される、厳選されたナチュラルワイン

We have an evolving selection of over 150 natural wines, predominantly from Italy, France and Australia as well as some original labels made exclusively for Fratelli Paradiso that can be enjoyed only in our Omotesando location.

Fratelli Paradiso has grown strong relationships with wine producers of several countries around the world even before natural wines in Australia became popular. We would like you to enjoy the selected wines, as they are generally rare and difficult to source locally even from within their country of origin.

※ What is natural wine?
Natural wines can be defined as low intervention and no chemical approach to the wine making process. Organic, Steiner biodynamic or no tillage farming methods as well as very little or no use of sulphites. Natural wine is the wine makers’ expression of the sense of origin.

Selected wines

厳選ワインをご紹介

July 2018

7月の厳選ワイン

  • LE ZAUNE A DEDEE
    LE ZAUNE A DEDEE
    • Type
      WHITE
    • Producer
      GANEVAT
    • Country
      FRANCE
    • Region
      JURA
    • Variety
      SAVANIN, GEWURZTRAMINER
    • Description
      1650年まで歴史を遡ることが出来るジュラを代表する伝統的なドメーヌ(現在は14代目のジャン・フランソワ・ガヌヴァ氏)。畑の管理はビオディナミにて行い、醸造中のSO2は不使用ながら生産されるワインは極めてエレガント。白ワインは全てマロラクティック発酵を行う。サヴァニャンとゲヴュルツトラミネールのブレンド。このワインは2013年よりドメーヌ・ガヌヴァで働くジャン・フランソワの妹・アンヌと、
      共同で立ち上げたネネゴシアン。マセラシオン後、野性酵母で発酵、フロール(産膜酵母) の下で熟成(無ろ過・無清澄)
  • DINAVOLINO
    DINAVOLINO
    • Type
      WHITE/ORANGE
    • Producer
      DENAVOLOD
    • Country
      ITALIA
    • Region
      EMILIA ROMAGNA
    • Variety
      MALVASIA, ORTUGO, MARSANNE
    • Description
      エミーリア ロマーニャ州を代表する自然派ワイン生産者の生産者「ラ・ストッパ」の醸造責任者「ジューリオ・アルマーニ」が自らのカンティーナで作るオレンジワイン。長期間、果皮をつけこんだまま発酵させる造り。軽やかさと複雑味、独特の風味、味わいと色調。
  • GIOIA DEL COLLE
    GIOIA DEL COLLE
    • Type
      RED
    • Producer
      FATALONE
    • Country
      ITALIA
    • Region
      PUGLIA
    • Variety
      PRIMITIVO
    • Description
      8世紀の終わりごろから栽培家としての伝統を持つ家族経営の小さなワイナリー。1987年には、FATALONEというブランドのもとに初めてのボトリングを行うと同時に、プリミティーヴォ100%でDOCジョイア・デル・コッレを醸造・ビン詰めした最初のワイナリー。
      彼らの信条は、ブドウ樹を、人間と同等に扱い、彼らが欲しうるあらゆることを、可能な限り与え続けること、絶えず愛情に満ちた人の手によって、注意深く観察とケアを行うこと。更に彼らは、ワインの成功は、ブドウ樹の根をベースにして築かれると信じている。そのため、何も手を加えずにボトリングされる、ごく限られた量のワインのために、実ったブドウを醸造しているだけと言い、自分たちのワインが、この地域と大地、そして大地に関る人々を反映したものであることを願っているのだ。
       

July 2018

7月の厳選ワイン

Selected Wines Archive

Archive

2019

1January
2February
3March
4April
5May
6June
7July
8August
9September
10October
11November
12December

Archive

2018

1January
2February
3March
4April
5May
6June
7July
8August
9September
10October
11November
12December

Archive

2017

1January
2February
3March
4April
5May
6June
7July
8August
9September
10October
11November
12December
View more

June 27,2019

7月貸切パーティーのお知らせ

日頃よりご愛顧いただきありがとうございます。
7月13日(土)ランチ営業
7月15日(月)ディナー営業
7月27日(土)ディナー営業
の上記の時間帯は貸切営業とさせていただきます。

お客様にはご迷惑をおかけいたしますが、何卒ご理解くださいますようお願い致します。

Due to in-store private events, we will be closed on the following dates/ times:
July 13 (Sat.); Lunch
July 15 (Mon.); Dinner
July 27 (Sat.); Dinner
We apologize for the inconvenience. Thank you for your understanding.

May 27,2019

6月貸切パーティーのお知らせ

日頃よりご愛顧いただきありがとうございます。
6月1日(土)終日
6月8日(土)ディナー営業
6月9日(日)ランチ営業
6月14日(金)ランチ営業
6月15日(土)終日
6月16日(日)ランチ営業
6月22日(土)終日
の上記の時間帯は貸切営業とさせていただきます。

お客様にはご迷惑をおかけいたしますが、何卒ご理解くださいますようお願い致します。

Due to in-store private events, we will be closed on the following dates/ times:
June 1 (Sat.); All Day
June 8 (Sat.); Dinner
June 9 (Sun.); Lunch
June 14 (Fri.); Lunch
June 15 (Sat.); All Day
June 16 (Sun.); Lunch
We apologize for the inconvenience. Thank you for your understanding.

May 20,2019

5月貸切パーティーのお知らせ

日頃よりご愛顧いただきありがとうございます。
5月24日(金)ディナー営業
5月25日(土)終日
5月26日(日)ランチ営業
5月31日(金)ディナー営業
の上記の時間帯は貸切営業とさせていただきます。

お客様にはご迷惑をおかけいたしますが、何卒ご理解くださいますようお願い致します。

Due to in-store private events, we will be closed on the following dates/ times:
May 24 (Fri.); Dinner
May 25 (Sat.); All Day
May 26 (Sun.); Lunch
May 31 (Fri.); Dinner

We apologize for the inconvenience. Thank you for your understanding.

October 17,2018

STAFF WANTED

FRATELLI PARADISOでは、
ホール、キッチン、レセプション、バーテンダーの
正社員、アルバイトスタッフを募集しています。
We are seeking new staff to join our team.
Positions : Front of House/ Receptionist/ Bartender/ Kitchen, Full-time and Part-time positions available.

詳細はこちらから ↓
For details please click

FRATELLI PARADISO RECRUIT

「FRATELLI PARADISO」では2019年6月14日(金)から8月31日(土)までの期間、
初のかき氷メニュー「ヘーゼルナッツ香るエスプレッソのグラニータ」が1日15食限定で登場!
表参道ヒルズで行われる「大人のかき氷」企画に合わせて開発されたメニューは、
イタリア・シチリアが発祥とされる氷菓の「グラニータ」を、エスプレッソやリキュールと合わせる事で
フラテリパラディソらしい大人のかき氷を表現しました。
さらに、削りの荒さが異なる2層のグラニータが異なる口どけを演出し、ローストヘーゼルナッツやチョコレートチップが食感をプラス!
この夏は大人のかき氷に舌鼓を打ってみてはいかが?詳しくは店舗までお問合せください!